Uw gewichtsconsulent

 

Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Kennismaking: vrijblijvend.

Intake: 70 euro.

Vervolgconsult: 35 euro.

Weegmoment: 10 euro.

Eenmalig voedingsadvies: 40 euro.

Weegmoment met voedingsadvies: 45 euro.

 

Afspraken die niet geannuleerd worden zullen voor 50% in rekening gebracht worden, tenzij er 24 uur van tevoren wordt afgebeld (deze rekening kan niet ingediend worden bij de verzekering). Afspraken die tijdens een traject niet worden nagekomen komen te vervallen.

 

GCN traject "ik mag alles eten" lang: 275 euro.

Je krijgt gedurende 9 weken intensieve begeleiding. Je ontvangt het cursusboek "ik mag alles eten" en we komen wekelijks bij elkaar om de vooruitgang te bespreken. Daarnaast wordt je voeding 2x geanalyseerd (bij de start en op het einde). Na deze 9 weken heb je alle tools en kennis om zelf verder te gaan met je nieuwe leefstijl.

Ook mogelijk in groepsverband en voor bedrijven (vraag naar de mogelijkheden).

 

GCN traject "ik mag alles eten" kort: 175 euro.

Je wilt graag het hele traject doorlopen, maar bent niet in staat om wekelijks te langs te komen. Dan is dit wellicht een goede optie. In plaats van wekelijkse contacten, spreken we iedere 2 weken af.

Ook mogelijk in groepsverband en voor bedrijven (vraag naar de mogelijkheden).

GCN traject "ik mag alles eten" online. 

Je wilt graag het traject online volgen. Hierin zijn verschillende varianten mogelijk:

  • Alleen online begeleiding: 75 euro. Je ontvangt per post het werkboek "ik mag alles eten" en wekelijks ontvang je een mail waarin verschillende tips en adviezen staan. Je gaat zelf aan de slag met het werkboek en de gegeven tips en hoeft geen verdere begeleiding. Daarnaast krijg je bij de start een voedingsanalyse waaruit persoonlijke tips en adviezen volgen.
  • Online begeleiding met iedere 2 weken een videogesprek: 125 euro. Je ontvangt per post het werkboek "ik mag alles eten" en wekelijks een mail met verschillende tips en adviezen. Daarbij krijg je iedere 2 weken een videogesprek van maximaal 30 minuten om de voortgang te bespreken en krijg je aanvullende adviezen en tips (in totaal 5 gesprekken). Daarnaast krijg je bij de start een voedingsanalyse waaruit persoonlijke tips en adviezen volgen.
  • Online begeleiding met iedere week een videogesprek: 225 euro. Je ontvangt per post het werkboek "ik mag alles eten" en wekelijks een mail met verschillende tips en adviezen. Daarbij krijg je wekelijks een videogesprek van maximaal 30 minuten om te voortgang te bespreken (in totaal 10 gesprekken). Daarnaast krijg je bij de start een voedingsanalyse waaruit persoonlijke tips en adviezen volgen.

 

Vervolgtrajecten.

Na het volgen van een traject is het mogelijk om een vervolgtraject af te sluiten. Hierbij ga je zelf aan de slag met de geleerde dingen, maar kom je bijvoorbeeld 1x per maand nog langs voor een weegmoment en om alles door te bespreken. 

 

Diverse lezingen: op aanvraag (ook mogelijk voor bedrijven).

Vraag naar de mogelijkheden via 06-54975550 of gewichtsconsulentxandra@outlook.com.

 

Vergoedingen

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een deel van) de kosten door een BGN-consulente. Meestal vind vergoeding plaats uit de aanvullende verzekering, waardoor het eigen risico bespaard blijft. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering. Bent u dit jaar al in behandeling bij een diëtist geweest? Geen probleem, vaak vind de vergoeding van de gewichtsconsulent plaats uit een ander potje. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Kijk dan naar uw polis of maak gebruik van de onderstaande link.

Klik hier